Šport > Košarka
6 ogledov

Branilec Keltov s pištolo grozil materi svojega sina

terrence williams boston celtics Reuters
Branilec ekipe Boston Celtics Terrence Williams je bil aretiran zaradi groženj s pištolo, ki so bile namenjene materi njegovega desetletnega sina.

Branilec moštva Boston Celtics, 25-letni Terrence Williams, je bil aretiran zaradi groženj s pištolo. Primer še vedno preiskuje policija v Kentu v zvezni državi Washington in ga obravnava kot primer nasilja v družini.

Po poročanju Seattle Timesa je bil Williams, ki je v srednji šoli igral za ustanovo Rainer Beach iz Seattla, odpeljan v pripor po sporu z žensko, ki je policiji kasneje pojasnila, da je mati njegovega 10-letnega sina.

V pripor brez upiranja

Williams naj bi na parkirišču v središču Kenta, med že vnaprej dogovorjenim obiskom svojega sina, nenadoma potegnil strelno orožje, začel groziti svoji bivši partnerici in nato odšel, preden bi lahko prišla policija. Organi pregona so ga kmalu našli, v pripor pa naj bi odšel brez upiranja.

"Vse primere kot je ta obravnavamo zelo resno, ne glede na to, kdo je vpleten," je za Kent Reporter dejala lokalna policijska detektivka Melanie Frazier.   

Težko se bo ustalil v Bostonu

Williams je bil leta 2009 na naboru izbran kot enajsti po vrsti, oblekel je dres New Jersey Nets. Predtem je blestel v majici univerze Louisville, kjer je bil ena od zvezd Cardinals. V naslednjih štirih letih se je veliko selil, tako je nastopal tudi za Houston Rockets, Sacramento Kings, Springfield Armor v NBA Development ligi in tudi na Kitajskem za Guangdong Southern Tigers.

V zadnji sezoni je bil pri Keltih zamenjava na mestu branilca, po poškodbi Rajona Ronda mu je uspelo 10-dnevno pogodbo spremeniti v 2-letno, z opcijo, ki mu v naslednji sezoni ne zagotavlja nastopanja v zelenem dresu. Šef Keltov Danny Ainge bo sedaj gotovo še dodatno razmislil, ali bo Williams tudi v naslednjem tekmovalnem obdobju ostal v Bostonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.