Šport > Nogomet
182 ogledov

Limeni ima rešitev za srbske težave

Svetislav Stevanović Limeni Youtube
Ste že slišali za Svetislava Stevanovića, ki ga mnogi poznajo pod vzdevkom Limeni? Nogometni trener, ki nikoli ni vodil srbskega prvoligaškega kluba, je zvezda YouTuba, kjer glasno ošteva svoje igralce. Zdaj pa je ponudil rešitev za težave srbske nogometne reprezentance.

Slovenija je v torek s čudovitim zadetkom Dareta Vršiča na zadnji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Ukrajini in na Poljskem premagala Srbijo z 1:0 in ji preprečila pot v dodatne kvalifikacije, kamor so se iz skupine C nato uvrstili Estonci. V uvodu omenjeni Svetislav Stevanović Limeni pa je prepričan, da bi vse skupaj lahko preprečil. Kljub temu se nadeja, da mu bo Nogometna zveza Srbije ponudila priložnost, da orlom pomaga v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Braziliji leta 2014, v katerih bo Srbija med drugim v skupini igrala tudi s Hrvaško. "Izkazalo se je, da je to naša realnost, ampak po kakovosti bi morali biti na Euru. Proti Italiji nismo igrali slabo, toda v Sloveniji smo bili videti slabo. Razočarali so Vidić, Stanković in Krasić. Ne vem, kako selektor ni videl, da igralci nimajo volje in želje," je Limeni za Pressonline povedal, kar mu je  ležalo na duši.

Danes 55-letni Stevanović je v svoji domovini in širše zaslovel z videom na YouTubu, v katerem glasno in energično za napako na zelenici ošteva igralca po imenu Dragan.

Verjetno si ne bi želeli biti v Draganovi koži:



"Takšno izvajanje enajstmetrovke, kot smo ga videli pri Vidiću, je neresno in neodgovorno do naroda, ki navija za Srbijo. Vsa čast Vidiću, da je kapetan Manchester Uniteda, toda zavil nas je v črno. Sedaj pa sploh ne želi več igrati. Dobro, hvala, ne prihajaj več. Niti on niti Stanković. Pa tudi Jorgačević. Takšnega zadetka ne sme prejeti niti vratar v drugi ligi, kaj šele reprezentant," je bil oster Limeni, ki se je za konec še ponudil srbski reprezentanci, da ji pomaga do uvrstitve na mundial v Braziliji: "Želel bi, da me pokličejo v Beograd, da pomagam reprezentanci. Da se pogovorim z igralci, da dojamejo nekatere stvari. Prepričan sem, da bi šlo na bolje. Srbija mora biti med tremi najboljšimi ekipami v Evropi."

Limeni j*** samega sebe:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.