Šport > Nogomet
531 ogledov

Liverpool že predstavil okrepitev, a...

Fekir Reševalni pas/Twitter
Pri Liverpoolu so opravili predstavitev nove 60-milijonske okrepitve, a je prestop padel v vodo.

Navijači Liverpoola so že proslavljali prihod tretje velike okrepitve letošnje sezone, Francoz Nabil Fekir je celo že poziral v slavnem rdečem dresu ter opravil zdravniški pregled, a od prestopa ne bo nič.

Nabil Fekir Prestop Šport Liverpool z novo okrepitvijo?

Iz Olympique Lyona, aktualnega kluba francoskega reprezentanta, so sporočili, da ni prišlo do dogovora med obema stranema, tako da bo Fekir v prihajajoči sezoni še naprej nosil dres Lyona.

"Čeprav je bil Nabil Liverpoolova prioriteta, z velikim zadovoljstvom sporočamo, da bomo lahko na našega kapetana računali tudi v sezoni 2018/19," so sporočili iz Lyona.

Čeprav ni nobenih zanesljivih informacij, kje se je pri prestopu zataknilo, se predvideva, da obe zainteresirani stranki nista našli skupnega jezika glede odškodnine. Po pisanju tujih medijev naj bi Lyon zahteval 60 milijonov evrov ter še dodatnih pet v obliki različnih bonusov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.