Šport > Nogomet
217 ogledov

Modrić Skomini o slovenski materi

Luka Modrić Real Madrid Manchester City PrtSc
Ob koncu tekme med madridskim Realom in Manchester Cityjem je hrvaški vezist burno reagiral po prekršku nad Cristianom Ronaldom.

Real Madrid bo 28. maja v finalu Lige prvakov lovil svoj enajsti evropski naslov, nasproti mu bo stal Atlético Madrid slovenskega vratarja Jana Oblaka.

V polfinalu je Real izločil Manchester City, dovolj je bil en zadetek na sredini povratni tekmi (1:0). Igri "belega baleta" je poveljeval Luka Modrić, Hrvat je diktiral tempo srečanja vse do 88. minute, ko ga je zamenjal rojak Mateo Kovačić.

Ob koncu tekme, ki jo je sodila slovenska ekipa pod vodstvom Damirja Skomine, so Angleži storili prekršek nad Cristianom Ronaldom, Modrić pa je ob tej priložnosti vstal s klopi in primorskemu delilcu pravice zabrusil nekaj krepkih.

Kaj je Modrić rekel, je na spodnejm posnetku jasno vidno. Verjamemo, da boste tudi sami lahko prepoznali omenjanje matere Damirja Skomine.

Vsemu skupaj vendarle ne gre pripisovati prevelike pozornosti, saj se v napetem ozračju zaključka polfinala Lige prvakov reče marsikaj, kar dobro vedo tudi sodniki.

 
Komentarjev 6
  • crniovcar 22:37 05.maj 2016.

    Oblak navdušil Evropo, sledi posladek v Milanua seljak ostaje seljak

  • Senior 19:55 05.maj 2016.

    Seljak ostane vedno seljak!

  • Avatar Leon
    Leon 17:24 05.maj 2016.

    ....a može seljak iz sela ! Se strinjam s teboj !