Šport > Nogomet
2291 ogledov

Mali princ George navdušeno navijal za isti klub kot oče

Princ George Profimedia
Princ William je družino popeljal na tekmo svojega kluba.

Princ William, vojvoda Cambriški, si je z družino ogledal tekmo Premier League med Norwichem in Aston Villo. Birminghamčani, za njih namreč navija vnuk kraljice Elizabete II., so tokrat razveselili mlado družino in v gosteh slavili s kar 5:1. Med tistimi, ki so se na tribunah najbolj zabavali, je bil očitno mladi princ George. Ta si je dvoboj ogledal v družbi očeta in matere ter tudi sestrice Charlotte.

V kraljevski družini je sicer navijaška pripadnost precej razdeljena. Williamov oče princ Charles je namreč pristaš Burnleyja, mati princa Georga Kate Middleton stiska pesti za Chelsea, kraljica in prince Harry pa sta navijača Arsenala.

Princ William je sicer tudi predsednik Angleške nogometne zveze. Tako je vsako leto prisoten tudi na finalni tekmi FA pokala, leta 2015 pa je imel to smolo, da je moral v živo spremljati finale med branilcem lovorike Arsenalom in Aston Villo, ki je po dolgem času zaigrala za najstarejšo nogometno lovoriko na svetu. Arsenal je slavil s 4:0. 

Hugo Lloris Video Šport Zvezdik kričal od bolečin ob groznem zlomu roke

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.