Šport > Nogomet
88 ogledov

Mandarić našel novega trenerja

Safet Hadžić Olimpija Ljubljana Profimedias
Po slovesu Marijana Pušnika bo na klop aktualnih državnih prvakov sedel dober znanec privržencev Olimpije.

V vlogi glavnega trenerja ljubljanske Olimpije na sredini prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije proti Mariboru bo Safet Hadžić, poroča EkipaSN.

Sezono na Olimpijini klopi je začel Rodolfo Vanoli, nadaljeval Luka Elsner, sledila je nekajtedenska epizoda pod vodstvom Marijana Pušnika, Hadžić bo tako že četrti strateg, ki se bo lotil zeleno-belega izziva.

Hadžić je bil še v času Elsnerjevega mandata vodja Olimpijinih skavtov, po ustoličenju Pušnika se je preselil v vlogo trenerskega pomočnika, sedaj se bo torej preizkusil še kot šef stroke.

Že tretjič za krmilom Olimpije

Za Hadžića omenjena vloga ni nova. Nekdanji odlični branilec je že bil trener Olimpije. Prvič je leta 2009 začasno prevzel vodenje med slovesom Branka Oblaka in prihodom Roberta Pevnika. Leto kasneje je znova dobil priložnost na klopi "zmajev", toda ni zdržal dolgo.

Leta 2012 je bil Hadžić pomočnik selektorja Slaviše Stojanovića v reprezentanci Slovenije, kot glavni trener pa je nato vodil še Belo Krajino in Ivančno Gorico.

Čaka ga eksploziven debi, saj je ob že izgubljeni bitki za naslov Olimpiji letos ostal le še pokal. Na poti bo Ljubljančanom stal večni tekmec iz štajerske prestolnice in v kolikor bodo zeleno-beli prišli v finale, bi se lahko Hadžić ustalil na vročem stolčku. A pri današnji Olimpiji človek pač nikoli ne ve ...

Komentarjev 6
  • Papaja Popi 09:26 04.april 2017.

    Če so igralci nezainteresirani, ker mislijo, da imajo premalo denarja..........

  • uni65 09:22 04.april 2017.

    Igralce ja, pa tiste tudi ki držijo te prepotentneže v klubu in tiste ki kopujejo igralce za v tretjo ligo in upokojence ki se ne morejo več boriti ali pa "nočejo"z mladi igralci

  • Ronald Reagan 08:31 04.april 2017.

    Pa lastnika...