Šport > Nogomet
2755 ogledov

Mandžukića vprašali, ali je res vsega kriv Ronaldo

ronaldo mandžukić Epa
Hrvaški nogometni zvezdnik je bil predstavljen kot nova okrepitev katarskega Al-Duhaila.

Mario Mandžukić je po štirih letih in pol zapustil italijanskega prvaka in bo kariero nadaljeval v Katarju, kjer je podpisal 18-mesečno pogodbo z Al Duhailom, kar mu bo navrglo deset milijonov evrov.

Hrvaški napadalec v tej sezoni ni dobival priložnosti za igro, zato je bil odhod edina možna rešitev. Šušljalo se je, da naj bi bilo slovo od Juventusa povezano z domnevnim sporom s Cristianom Ronaldom, kar pa 33-letnik odločno zanika.

"Vsi vedo, da je Cristiano neverjeten nogometaš in koliko truda vlaga v to, da bi postal še boljši. Zares sem užival v igri z njim. Vedno sva se dobro razumela," je čistega vina nalil Mandžukić.

ronaldo mandžukić | Avtor: Epa Epa

Hrvaški reprezentant se je od Juventusa poslovil z obširnim zapisom na družbenih omrežjih, kjer se je zahvalil nekdanjemu trenerju Massimilianu Allegriju in nekdanjemu direktorju Giuseppeju Marotti.

Aktualnega trenerja Maurizia Sarrija in trenutnega športnega direktorja Fabia Paraticija ni omenil.

"To, da nisem igral, je bila za mene nova izkušnja, a borec sem že celo življenje in boril sem se, da bi ostal v formi. Spoznati moram nove soigralce, a počutim se dobro in še vedno sem v dobri kondiciji. Ne želim govoriti o preteklosti, raje bi gledal naprej. Vse sem povedal na družbenih omrežjih, ne bi se ponavljal," je novinarsko vprašanje o Sarriju zavrnil Hrvat

Mandžukić je v Juventus prišel poleti 2015, in sicer iz Atletica Madrida. S klubom je osvojil štiri naslove državnega prvaka, tri pokalne naslove, dvakrat je bil tudi zmagovalec italijanskega superpokala.

Leta 2017 je v finalu lige prvakov zanj dosegel tudi gol, ki pa proti Realu iz Madrida ni zadostoval za uspeh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice