Šport > Nogomet
27 ogledov

Maradona v igri za naslednika Katanca

Diego Armando Maradona in njegovi novi delodajalci iz Dubaja. (Foto: EPA) EPA
Diego Maradona bi se po Argentini utegnil preseliti še na eno reprezentančno klop.

Diego Maradona je med kandidati za naslednika Srečka Katanca pri selektorjevanju reprezentance Združenih arabskih emiratov (ZAE), je potrdil vodilni mož tamkajšnje nogometne zveze Yousef Al Serkal. Po septembrskem odhodu Katanca ekipo trenutno vodi Dr. Abdullah Misfir. Maradona je že potrdil, da bi ga selektorska vloga zanima in bi bila zanj čast.

"Da, eden od kandidatov je tudi Maradona. Gre za eno od imen, ki jih ne smemo prezreti, še posebej ker je že tukaj (je trener Al Wasla, op. a)," je dejal predsednik: "Ampak upoštevati moramo finančni vidik. Naš cilj je objaviti selektorja pred koncem sezone. Upam, da nam bo to uspelo, tako da si bo lahko selektor ogledal še nekaj tekem." V povezavi s selektorskim mestom ZAE se omenjajo tudi druga slovita imena, kot so Marcello Lippi, Frank Rijkaard in Dick Advocaat, a Al Serkal ni želel potrditi seznam(čk)a ostalih kandidatov.

V ZAE tudi Luca Toni

Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Luca Toni se je iz Juventusa dokončno preselil k Al Nasru v Združene arabske emirate, so potrdili v torinskem klubu, za katerega je Toni od januarja 2011, ko je prestopil iz Genoe, na 15 tekmah dosegel dva gola. Štiriintridesetletni Toni, ki je v italijanskem dresu odigral 47 tekem in dosegel 16 golov, je ob Genoi in Juventusu igral še za Modeno, Empoli, Fiorenzuolo, Lodigiani, Treviso, Vicenzo, Brescio, Palermo, Fiorentino, Bayern in Romo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.