Šport > Nogomet
5812 ogledov

Medtem ko je član Chelseaja bral sporočilo, je Real izpeljal akcijo za gol

Chelsea twitter
Pri Chelseaju niso bili osredotočeni na obrambo.

V ligi prvakov sta se ta teden pomerila tudi madridski Real in londonski Chelsea, na stadionu Santiego Bernabeu pa so se zmage na prvi medsebojni četrtfinalni tekmi razveselili gostitelji. Kraljevi klub je zmagal z 2:0.

Na socialnih omrežjih je sicer nekaj dni po tekmi zaokrožil posnetek o početju gostov ob drugem zadetku domačih. Branilec Chelseaja Wesley Fofana je tako pred akcijo gostiteljev prejel listek s klopi in začel brati navodila. Pri tem ni opazil, da je Real že začel akcijo iz kota. Nekaj trenutkov je Francoz nato potreboval, da je prišel k sebi, nato pa brez pravega cilja stekel po črti peterca. Okroglo usnje je po strelu Marca Asensia švignilo mimo njega in končalo v mreži.

Fofana sicer ni bil edini pri Chelseaju, ki je zamudil Realovo izvajanje po prekinitvi igre. Reece James je bil na primer s hrbton obrnjen proti žogi, ko je ta krenila iz kota, Marc Cucurella pa je najprej še stopil proti svojemu vratarju, nato pa zamujal pri preprečevanju nevarnosti z roba šestnajsterca.

Ob takšnem posredovanju obrambe ni čudno, da se londonski klub v angleškem prvenstvu nahaja šele na 11. mestu, za vodilnim Arsenalom pa zaostaja kar 34 točk. Ob temu so pri Chelseaju v tej sezoni za okrepitve namenili več kot 600 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.