Šport > Nogomet
23 ogledov

Messi: "Barcelono bi morali voditi le najboljši direktorji"

Messi Argentina okrevanje trening Buenos Aires AFA Reuters
Poškodovani zvezdnik Barcelone Lionel Messi je za španski radio spregovoril o očtikih, da naj bi zahteval novo pogodbo in tudi o povezavi med njegovim očetom in narkokarteli.

Pred nekaj dnevi je podpredsedsnik nogometnega kluba Barcelona Javier Faus medijem dejal, da je mnenja, da si Lionel Messi ne zasluži nove pogodbe. Pojavila so se namreč namigovanja, da naj bi Argentinec zahteval izboljšanje pogodbe, ki jo je podpisal februarja letos, saj je klub medtem za velike vsote okrepil Brazilec Neymar.

Poškodovani Messi pa je sedaj v intervjuju za španski radio odločno zanikal, da je sploh kadarkoli prosil za novo pogodbo. Ob tem je okrcal tudi Fausa in njegov način vodenja kluba.

"Niti jaz, niti moji zastopniki nismo prosili za novo pogodbo. Gospod Faus ne ve ničesar o nogometu in želi Barcelono voditi kot podjetje, kar pa ta ni. Barcelona je najboljši klub na svetu in zasluži si, da jo vodijo le najboljši direktorji na svetu," je dejal Messi.

Messi ni mogel niti mimo nedavnih obtožb, ki njegovega očeta povezujejo z narkokarteli, ki naj bi dobrodelno tekmo Messija in nekaterih njegovih soigralcev izkoristili za pranje denarja.

"Nekaj sem izvedel o tem prek svoje družine. Močno obžalujem vse, kar je bilo rečeno o mojem očetu in mojih prijateljih, ker vse kar smo storili, je bilo stoodstotno dobrodelno," je pojasnil Argentinec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.