Šport > Nogomet
6699 ogledov

Jokal je Messi, jokala je Antonela

Epa
Selitev argentinskega superzvezdnika iz Barcelone v Pariz pomeni veliko spremembo tudi v življenju njegovih treh sinov.

Lionel Messi je po 21 letih zapustil katalonsko prestolnico in se odpravil v Pariz, kjer bo nadaljeval kariero. Z njim so se v Francijo preselili tudi žena Antonela in njuni trije sinovi - Thiago (8), Mateo (5) in Ciro (3).

Nenaden in nepričakovan preobrat v Messijevi prestopni sagi je za družino pomenil velik šok, saj so bili še do nedavnega vsi trdno prepričani, da bo kariero nadaljeval v Barceloni.

Izkazalo se je, da to ne bo mogoče, saj si Barça zaradi hude finančne stiske Messija ne more privoščiti.

messi antonella | Avtor: Epa Epa
Argentinca je o usodi obvestil oče, nato pa je moral sam dobro premisliti, kako bo slabo novico prenesel ženi in otrokom. Najbolj ga je skrbelo za prvorojenca Thiaga, ki ga je že lani, ko je Lionel sam izrazil željo po odhodu, v solzah rotil, naj ostane v Barceloni.

"Oče se je vrnil domov. Cel večer je sestankoval s Joanom Laporto (predsednikom kluba, op. a.)," je v intervjuju za BBC povedal Messi. "Ko se je vrnil, mi je seveda takoj povedal. Bil sem povsem na tleh. Moral sem se pripraviti, da povem ženi Antoneli. Skupaj sva jokala, nato sva morala povedati še otrokom. Res nama je bilo težko. Spodbujala sva drug drugega, da jim poveva skupaj. Morala sva poiskati prave besede, saj sva jim decembra obljubila, da bomo ostali v Barceloni. Vedela sva, da jim bo zelo težko, še posebej Thiagu," je dodal Messi.

"Thiago drži bolečino v sebi"

Konkretneje o Thiagu je Messi dejal: "Včasih preveč razmišljamo o teh stvareh. Otroci se hitro prilagodijo. Srtvari sprejmejo na način, ki si ga ne moremo niti predstavljati. Morda Thiago zadržuje svoja čustva, a v tem trenutku izgleda, kot da zelo uživa. Poznam ga in vem, da je takšen kot jaz. Bolečino drži v sebi. A stvar ni tako resna. Prilagodil se bo in to bo lepa izkušnja zanj. Osebnostno se bo razvil. Vsi skupaj bomo zelo veseli in zadovoljni v tem klubu," je prepričan Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice