Šport > Nogomet
48 ogledov

Messi pljunil branilca Espanyola

lionel messi alvaro gonzalez Youtube
Lionel Messi naj bi na povratni tekmi španskega pokala Copa del Rey pljunil nogometaša Espanyola Alvara Gonzaleza, ki je razkril podrobnosti prepira z najboljšim nogometašem na svetu.

Barcelona je na povratni tekmi španskega pokala premagala mestnega tekmeca Espanyol (2:0) in si s skupnim izidom 6:1 zagotovila napredovanje v četrtfinale.

Katalonska derbija so v veliki meri zaznamovala trenja med nogometaši. Po prvi tekmi, ki se je končala z izidom 4:1 v korist aktualnega prvaka, se je Luis Suárez zapletel v obračunavanje z nogometaši Espanyola in bil kaznovan z dvema tekmama prepovedi.

Sramotno potezo si je privoščil vratar domače ekipe Pau Lopez, ki je namerno pohodil Lionela Messija, a jo odnesel brez kazni.

Messi se je na povratni tekmi sporekel z branilcem Alvarom Gonzalezom, potem ko je nogometaš Espanyola nad njim storil grob prekršek. Aktualni dobitnik zlate žoge je pljunil v smeri branilca, s katerim sta si nato izmenjala nekaj besed.

''Leo me je kritiziral. Vprašal sem ga, če misli, da ga bom poškodoval, in odvrnil je, da ja. Rekel mi je, da sem slab, jaz pa njemu, da je majhen. Oba sva to sprejela in se nasmejala. To je to. Ni treba, da se iz muhe dela slona. Kar se zgodi na igrišču, ostane na igrišču. Rivalstvo med nami je najlepša plat teh derbijev,'' je pojasnil Gonzalez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.