Šport > Nogomet
21668 ogledov

Messi po dveh tednih pri PSG-u že pregovarja o prestopu v nov klub!

David Beckham in Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Po pisanju angleških medijev naj bi bil Lionel Messi v pogovorih z legendarnim Davidom Beckhamom, lastnikom ameriškega kluba Inter Miami, o možnosti zaključka kariere v ameriški najmočnejši ligi MLS.

Angleška tabloida, ki sta znana po senzacionalističnem pisanju, The Mirror in The Sun, sta se v zadnjih dneh razpisala, da naj bi bil Lionel Messi vsega dva tedna po svojem prihodu k PSG-u že v pogovorih z Davidom Beckhamom o morebitnem nastopanju za Inter Miami, potem ko mu bo potekla dvoletna pogodba s Parižani.

Legendarni reprezentant "Treh levov" naj bi si želel, da se izjemni Argentinec pred zaključkom svoje kariere odpravi po njegovih stopinjah ter svoja poslednja leta odigra na drugi strani luže. Tam naj bi si po pisanju Ther Mirrorja želel tudi Cristiana Ronalda, čigar epizoda pri Juventusu se počasi bliža koncu.

34-letni Messi je sicer pred komaj nekaj tedni podpisal dvoletno pogodbo s pariškim velikanom, potem ko je po enaindvajsetih z lovorikami okronanih letih zapustil Barcelono, za svoj nov klub pa bi lahko debitiral že prihodnjo nedeljo, ko se bo PSG pomeril z Reimsom.

Še pred svojim prestopom k PSG-u pa naj bi po pisanju angleških medijev Messi v Miamiju kupil kar šest apartmajev, kar je še podžgalo govorice, da bo po Parizu njegova naslednja destinacija prav Miami, kjer mu Beckham ponuja priložnost, da po končani nogometni karieri tudi vloži denar ter postane solastnik franšize Inter Miami.

David Beckham in Lionel Messi | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Ekipo trenutno vodi nekdanji selektor angleške ženske reprezentance ter nekdanji nogometaš Manchester Uniteda Phil Neville, ki se poizkuša z moštvom uvrstiti v končnico. Ekipa sicer zaseda šele 11. mesto v svoji konferenci, za sedmim, ki še vodi v končnico, pa zaostaja 5 točk ob dveh odigranih tekmah manj od svojih konkurentov.

Prav tako je Inter Miami ujel zelo dobro formo, saj je dobil kar štiri izmed zadnjih šestih tekem, potem ko je pred tem na trinajstih tekmah zbral vsega dve zmagi.

Za ekipo sicer igra kar nekaj zvezdnikov, kot sta nekdanja branilca Arsenala in Manchester Uniteda Kieran Gibbs in Ryan Shawcross, bivši zvezdnik Juventusa in PSG-a Blaise Matuidi ter izjemni napadalec Gonzalo Higuain.

Toda beckahm naj bi si v prihodnjih letih želel ekipo okrepiti še z nekaterimi zvezdniki in kot glavni tarči naj bi si podčrtal prav Lionela Messija in Cristiana Ronalda. Če pa mu bo to tudi uspelo, ali gre zgolj za novinarsko raco angleških medijev, pa bomo videli že zelo kmalu, saj Argentinca za Park princev veže pogodba le za dve leti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.