Šport > Nogomet
18186 ogledov

Mbappe naravnost ignoriral Messija, a povsem drugačen do Dončića

Kylian Mbappe, socialna omrežja Reševalni pas/Twitter
Mbappejeva (ne)aktivnost na socialnih omrežjih je postala zelo zanimiva tematika.

PSG sestavlja eno izmed najmočnejših ekip v zgodovini nogometa! Že tako sanjsko zasedbo so pred začetkom nove sezone okrepila največja imena svetovnega nogometa, kot so Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma ter predvsem najboljši igralec zadnjih petnajstih let, Lionel Messi.

Prav prestop slednjega je dvignil tudi največ prahu, saj je že izgledalo, da bo izjemni Argentinec podaljšal pogodbo z Barcelono, nato pa si ga v neverjetnem preobratu katalonski velikan zaradi dolgov ni mogel več privoščiti in po hitrem postopku je šestkratni dobitnik Zlate žoge postal član nesramno bogatega pariškega kluba.

Slavje v Parizu je bilo resnično neverjetno, na ulicah se je več dni praznovalo, Argentinčev prihod pa so pozdravili tudi največji PSG-jevi zvezdniki, ki so svoje navdušenje izrazili preko socialnih omrežij... Z izjemo Kyliana Mbappeja.

Kylian Mbappe in Lionel Messi | Avtor: Profimedia Profimedia

Za izjemnega Francoza, kateremu pogodba s Parižani poteče prihodnje poletje, se že dalj časa sušlja, da se želi preseliti k madridskemu Realu, po prihodu Messija in Mbappejevi reakciji pa so te govorice še glasnejše.

Navijači kraljevskega kluba so namreč takoj opazili, da Francoz na socialnih omrežjih ni všečkal nobene objave povezane z Messijevim prihodom, medtem ko je recimo "večni Messijev sovražnik" Ramos pozitivno odreagiral kar na 10 komentarjev o Messijevem prihodu, Neymar pa kar na 14!

Kylian Mbappe, socialna omrežja | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Nekateri so sicer ugovarjali, da se je mladi napadalec nekoliko umaknil s socilanih omrežij, a je njihova teorija padla v vodo, ko je Mbappe enemu najboljših na svetu vendarle čestital za podpis nove pogodbe...

A to še vedno ni bil Messi, pač pa se je Mbappe odzval na novico, da je Luka Dončić podpisal rekordno podaljšanje pogodbe z Dallas Mavericks. Francoz je ob novici zaploskal izjemnemu Slovencu, nekdanjemu članu Real Madrida.

Kylian Mbappe, socialna omrežja | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Mbappe po koncu sezone skorajda zagotovo odhaja v Real, saj mu pogodba s PSG-om poleti 2022 poteče, kako pa se bo v svoji zadnji sezoni v francoski prestolnici ujel z novim največjim zvezdnikom ekipe, pa bo še zelo zanimivo...

 

Komentarjev 1
Sorodne novice