Šport > Nogomet
3077 ogledov

Messi pozabil na Ronalda

Messi Ronaldo
Lionel Messi našteval zvezdnike Svetovnega prvenstva.

Zvezda Barcelone in eden izmed najboljših nogometašev na svetu Lionel Messi je za španski El Mundo Deportivo komentiral prihajajoče Svetovno prvenstvo v Rusiji. Navijači pa so pri tem opazili nekaj zanimivega.

Argentinec namreč na seznam največjih zvezd prvenstva ni uvrstil svojega večnega rivala in petkratnega osvajalce Zlate žoge Cristiana Ronalda.

"Brazilija ima Neymarja in Coutinha, Španija Iniesto in Silvo, Belgija Hazarda ter De Bruyna, Francija Griezmanna in Mbappea."

Lionel Messi

Messi je na vprašanje o kvaliteti tekmovanja odgovoril, da bo prvenstvo na zelo visoki ravni, saj ima danes skoraj vsaka reprezentanca nekaj zvezdnikov svetovnega kova. Nekatere izmed njih je nato tudi naštel.

"Brazilija ima Neymarja in Coutinha, Španija Iniesto in Silvo, Belgija Hazarda ter De Bruyna, Francija Griezmanna in Mbappea," je izjavil Messi ter dodal: "Turnir bo poln kvalitetnih igralcev in zvezd."

Resnično čudi, da Messi ni omenil evropskega prvaka Portugalske in njihove največje zvezde Ronalda, ki tudi v Rusiji veljajo za ene izmed glavnih favoritov.

Messi Ronaldo | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Argentina bo sicer v Rusiji lovila svoj tretji naslov svetovnih prvakov, prvega po letu 1986. Navijači Gavčev pa kot glavnega aduta svoje reprezentance vidijo prav Messija, ki se ga je med soigralci prijel poseben vzdevek.

"Zaradi njegove višine Messija kličemo palček, ampak to ga ne moti, saj je profesionalec in se ne jezi, če ga tako kličemo" razkriva njegov soigralec Sergio Romero.

Komentarjev 2
  • McClain 11:02 10.junij 2018.

    Morda pa zato, ker je bila Portugalska enkrat samkrat tretja, pa še to pred več kot 50 leti, ponavadi nad 10im mestom.