Šport > Nogomet
34 ogledov

Messi zaradi marihuane nad novinarje

Leo Messi EPA
Čeprav so argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi in soigralci ponoči po srednjeevropskem času dosegli pomembno zmago v kvalifikacijah za SP 2018, so bili po dvoboju zelo redkobesedni.

Pravzaprav so nogometaši Argentine domačim novinarjem po tekmi s Kolumbijo sporočili le, da se z njimi ne bodo več pogovarjali.

Vzrok pa je navedba enega od medijev, da naj bi Ezequiel Lavezzi v pripravljalnem taboru ekipe kadil marihuano in da so ga zaradi tega suspendirali, tekmo s Kolumbijo pa je presedel na klopi. Informacijo je objavil eden od argentinskih novinarjev na svojem Twitterju.

Messi v imenu soigralcev

Po tekmi je Messi v imenu reprezentance podal izjavo, da zaradi vdiranja v zasebnost ne bodo več na voljo medijem.

"Odločili smo se, da se ne bomo več pogovarjali z vami. Verjetno veste, zakaj. Bilo je veliko obtožb in nespoštovanja, stvar z Lavezzijem pa je zelo resna. Vemo, da večina med vami ne igra te igre. Sprejemamo, da nas kritizirate, če smo slabi ali če izgubljamo. A tu gre za zasebnost in če tega ne bomo ustavili, se bo nadaljevalo," je dejal Messi.

Lavezzi, ki igra za kitajski klub Hebei Fortune, je obtožbe o uživanju marihuane zanikal, napovedal pa je tudi pravne ukrepe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.