Šport > Nogomet
17 ogledov

Messi: "Želim pomagati Celticu"

barcelona athletic bilbao messi Reuters
Leo Messi, ki bo danes proti Benfici lovil rekord Gerda Müllerja, je razkril, da ima za nocojšnjo tekmo še en motiv ...

"Želim pomagati Celticu do napredovanja v Ligi prvakov," je dejal čarobni Leo Messi. Barcelona danes v šestem kolu Lige prvakov namreč gosti Benfico, ki se s Celticom bori za napredovanje. Če Portugalci na Camp Nouu izgubijo, potem bo Škotom zadostoval že remi na domači tekmi z moskovskim Spartakom. Barça si je že zagotovila prvo mesto v skupini.

"Impresioniran sem nad Celticom. Proti nam so bili neverjetni, igrali so z veliko strasti. In njihovi navijači ... Kako nosijo svojo ekipo, česa podobnega še nisem videl. Zaslužijo si drugi krog, Liga prvakov brez njih bi bila preveč tiha," je Leo razkril svoje občudovanje do kluba iz Glasgowa, ki je ob Madridu letos edini, ki je premagal "Blaugrano", na Celtic Parku je bilo 2:1.

Messiju do rekorda Gerda Müllerja manjka le še en zadetek, v letu 2012 jih je zabil že 84. Navijači in tudi stavnice verjamejo, da bo Messi danes tudi presegel rekord. Če na stavnici vplačate deset evrov na to, da bo Leo danes zabil vsaj en gol, boste zaslužili le okrog štiri evre, če ga bo res dosegel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.