Šport > Nogomet
15 ogledov

Mike: Tole se me bo očitno držalo

manchester united reading smalling mcanuff EPA
Chris Smalling je pod vodstvom Louisa van Gaala postal eden najboljših branilcev v angleškem prvenstvu, a Nizozemec mu je zakuhal tudi nov nadimek.

Louis van Gaal je po prevzemu funkcije pri Manchester Unitedu na eni izmed novinarskih konferenc napačno poimenoval branilca, namesto Chris je dejal Mike Smalling. Nogometaš, ki je doslej zbral 20 nastopov za angleško izbrano vrsto, se boji, da se ga bo novi in neljubi nadimek držal še kar nekaj časa.

"Prvi kapetan moštva je Wayne Rooney, drugi Michael Carrick, tretji pa Mike Smalling. Pardon, mislil sem reči Chris Smalling," je pred sezono izjavil nizozemski strateg, od tarat naprej pa navijači Smallinga kličejo kar Mike.

"Soigralci me res ne kličejo Mike, a veliko navijačev pa me. Tudi, če igraš v Rusiji, ali pa kjerkoli drugje, vedno slišiš 'Mike! Mike! Mike!' To se me bo očitno držalo za vedno," je svojo težavo razložil Mike Small... pardon, Chris Smalling.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.