Šport > Nogomet
58 ogledov

Milan: "Tottenham ni le Bale"

Žurnal24 main
Nadaljuje se Liga prvakov. Nocoj sta na sporedu prvi dve tekmi osmine finala. V Valencio je pripotoval Schalke, AC Milan gosti Tottenham. Tekmi bomo na zurnal24.si s komentarjem spremljali v živo.

"Na zadnjih tekmah je Bale manjkal, pa se to Tottenhamu skoraj ni poznalo," pred tekmo s Tottenhamom o velškem zvezdniku pravi trener AC Milana, Massimiliano Allegri.

Gareth Bale Londončanom nocoj zaradi poškodbe ne bo pomagal, a v Milanu ga poznajo po izjemnih predstavah proti Interju v skupinskem delu Lige prvakov. Na prvi tekmi je ob porazu Tottenhama s 3:4 zabil vse tri gole gostov, na povratni pa je ob zmagi Angležev vseh 90 minut smešil brazilskega zvezdnika Maicona.

Kup skrbi za Tottenham
Trenerja gostov Harryja Redknappa pa skrbita tudi poškodbi Luke Modrića (še okreva po operaciji slepiča) in Rafaela van der Vaarta (težave z mišico). Oba sta vprašljiva, a možnosti za nastop imata. Gostujoče navijače lahko veseli vsaj dobra forma Nika Kranjčarja, ki je izkoristil odsotnost vseh omenjenih zvezdnikov in ekipi prinesel dve zmagi z dvema zadetkoma na zadnjih dveh tekmah. "Niko si zasluži mesto v ekipi. Je odličen igralec, poleg tega pa trdo dela na treningih, ostaja po vadbi in pili različne udarce," je Hrvata prehvalil Redknapp.

Raúl spet v Španiji
V senci obračuna v Milanu se bosta na Mestalli srečala Valencia in Schalke. V središču pozornosti je legendarni Raúl González, ki po odhodu iz Reala gole zabija za tokratne goste iz Nemčije. "Tekme se veselim. Leta 2000 sem v dresu Reala zabil Valencii v finalu Lige prvakov in tiste tekme se še kako rad spominjam," pred srečanjem pravi 33-letni napadalec.

Liga prvakov, osmina finala, prvi tekmi, bo 20.45:

Valencia – Schalke
Milan – Tottenham Hotspur

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.