Šport > Nogomet
965 ogledov

Miss 2013 zamenjal za novejši letnik

Emmanuel Emenike
Nigerijski nogometaš se lahko pohvali, da je svojo nekdanjo ženo, Miss Nigerije iz leta 2013, zamenjal za novejši letnik. Poročil se je namreč z Miss Nigerije 2014!

Emmanuel Emenike je nigerijski nogometaš, ki si trenutno kruh služi pri španskem Las Palmasu, ljubiteljem nogometa pa se je najbolj vtisnil v spomin s svojimi nastopi pri ruskem Spartaku iz Moskve in turškem Fenerbahčeju. Za nigerijsko izbrano vrsto je zbral 37 nastopov, na katerih je dosegel 9 zadetkov.

A v domovini je bolj kot po zadetkih znan po svoji zamenjavi žena. Emenike je bil nekaj časa namreč poročen z Miss Nigerije 2013, Ezinne Akudo Anyaoha, katero pa je zapustil zaradi druge ženske. To ni bila nihče drug kot Iheoma Nnadi, ki je bila okronana za najlepšo Nigerijko leta 2014. Paru se je nato avgusta 2017 rodila hčerka, prejšnji teden pa sta se v Laosu tudi poročila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.