Šport > Nogomet
59 ogledov

Mladi Adams še vedno v kritičnem stanju

Akeem Adams Reuters
Branilec Ferencvaroša Akeem Adams je še vedno v kritičnem stanju, potem ko je v sredo zvečer doživel srčni napad.

Reprezentant Trinidada in Tobaga, ki je se je budimpeškemu Ferencvarošu pridružil avgusta, je še v sredo odigral enega večjih madžarskih derbijev proti "policijskemu" klubu Ujpest, ki ga je Ferencvaroš dobil (3:1). Po tekmi se je počutil vse slabše, lotila se ga je vrtoglavica, občutil je tudi hudo bolečino v prsih. 

"Po tekmi smo se pogovarjali, se smejali, malce smo tudi plesali. Nato je šel Akeem domov. Tri ure zatem je poklical uslužbenko kluba in ji povedal, da se počuti zelo slabo. Deset minut kasneje smo ga prišli iskat k njemu domov in ga takoj odpeljali v bolnišnico. Vsi molimo zanj. Odkar je prišel, je bil dober do vseh v klubu," je za spletno stran nogometne zveze Trinidada in Tobaga povedal Adamsov klubski soigralec Tamaš Csilus.

Komaj prišel iz domovine

Adams je do avgusta igral v domovini, do sedaj pa je za najbolj trofejni madžarski klub zbral šest nastopov. Kljub zgolj 22 letom je že standardni član reprezentance, ki se je v zgodovino vpisala kot predstavnica države z najmanjšim številom prebivalcev, ki je kdajkoli igrala na SP. Pred tem je ta rekord pripadal Sloveniji.

"Adamsa so že operirali, a na žalost je še vedno v kritičnem stanju," je v četrtek za madžarski Nemzeti Sport povedal tiskovni predstavnik kluba iz prestolnice Pal Orosz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.