Šport > Nogomet
33 ogledov

Zaradi kapi umrl 19-letni bosanski nogometaš

Stanko Zečević Facebook
Nogometaš sarajevske Slavije in mlade reprezentance Bosne in Hercegovine Stanko Zečević je v 19. letu preminil za posledicami srčne kapi.

Perspektivnemu mlademu nogometašu Stanku Zečeviću je med povratkom v domači Kiseljak popoldne po treningu postalo slabo, nujna zdravniška pomoč pa športniku ni mogla več pomagati.

V FK Slavija so demantirali govorice na različnih portalih, da naj bi se mladenič zgrudil že na treningu. Umrl je namreč na poti v rodni Kiseljak, ko je bil zaradi nenadne slabosti namenjen v bolnišnico. Iz kluba so že izrazili sožalje njegovi družini.

Stanko Zečević je v sarajevsko Slavijo prišel pred štirimi leti, šest mesecev je preživel tudi pri mestnem tekmecu Željezničarju, to zimo pa se je vrnil v moštvo iz vzhodnega Sarajeva. Bil je tudi na širšem seznamu za U-19 reprezentanco Bosne in Hercegovine.

Zadnjo tekmo je odigral 13. marca, ko je njegova Slavija v polfinalu mladinskega pokala premagala Borac iz Banjaluke z 2:0. Zadnji gol je dosegel tri dni pred tem, ko je zabil Travniku na prvenstveni tekmi. Z dobrimi igrami in dostojnim obnašanjem se je priljubil vsem v klubu, zaradi talentiranosti pa je že trkal na vrata članskega moštva.

Od njega se bodo poslovili danes na pokopališču v Kiseljaku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice