Šport > Nogomet
4309 ogledov

Množičen pretep nogometašic, štiri pristale v bolnici

Universitario:Libertad Reševalni pas/Twitter
Po dosojeni enajstmetrovki, ki je popeljala Universitario v vodstvo, je začela ena izmed igralk verbalno obračunavati z gledalci. Pritekle so nasprotnice, začelo se je prerivanje, kmalu pa se ni več vedelo, kdo tepe koga.

Neverjetne scene prihajajo iz Argentine. Tekma ženske nogometne lige med Universitariem in Libertadom je bila prekinjena po kaosu in množičnem pretepu nogometašic na igrišču.

Universitario:Libertad | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Vse se je pričelo, ko je sodnik dosodil enajstmetrovko za Universitario. Potem ko so zadele in povedle 2:1, se je ena izmed igralk Universitaria začela preko ograje prerekati z gledalci, kar pa ni bilo po godu nasprotnicam, ki so jo porinile v ograjo.

To je bilo dovolj, da so bile kar naenkrat vse nogometašice udeležene v množičen pretep, rezultat katerega so bile štiri igralke, ki so obležale na travi. Po njih se je pripeljalo reševalno vozilo, ki je nesrečnice odvedlo v bolnišnico.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.