Šport > Nogomet
26 ogledov

Modrić v objemu neznane plavolaske

luka modrić twitter Reševalni pas/Twitter
Na socialnem omrežju Twitter so se pojavile fotografije Luke Modrića, ki v Los Angelesu uživa v objemu plavolase lepotice.

Real Madrid se v Los Angelesu pripravlja na začetek nove sezone. Nogometaši belega baleta v večernih urah uživajo v pregrehah, ki jih ponuja mesto angelov, izjema pa ni niti hrvaški reprezentant Luka Modrić.

Na Twitterju se je pojavila fotografija 27-letnega vezista, ki v enem izmed nočnih klubov uživa v družbi neznane plavolaske. Navijači, ki so fotografijo objavili na Twitterju, so mislili, da je Modrić na fotografiji v družbi soproge Vanje, s katero se je poročil leta 2010, vendar temu ni tako. Hrvaški mediji poročajo, da Modrić trenutno ni dosegljiv, tako da bo treba na informacije o neznani lepotici še nekoliko počakati.

Modrić si je pred začetkom priprav privoščil dopust na Hrvaškem. Nekaj dni je preživel v Zagrebu, kjer je z družino praznoval rojstni dan svojega sina, nato pa je obiskal še obalo. Hrvaški nogometaš je priljubljena tarča španskih medijev, ki mu sledijo na vsakem koraku. Upamo, da mu fotografije iz Los Angelesa ne bodo skalile družinske sreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.