Šport > Nogomet
29 ogledov

Mou: "Arsene je navaden poraženec"

Takole naj bi na trenerski klopi spletkarili Realovci. Bilo je tako očitno, da j Žurnal24 main
"Izgledalo je, milo rečeno, grozno!" je potezo Reala v Ligi prvakov (kartona) komentiral Arsene Wenger. Jose Mourinho že vrača: "G. Wenger naj raje razloži, kako je lahko z 0:2 izgubil z Brago."

Dva svetovno cenjena nogometna stratega, Portugalec Jose Mourinho in Francoz Arsene Wenger, sta v verbalni vojni. Potem ko je trener londonskega Arsenala javno obsodil ravnanje trenerja madridskega Reala na tekmi Lige prvakov, mu slednji ni ostal dolžen. Še več: lotil se ga je na zloben način.

"Navijačem Arsenala bi moral razložiti, kako ni uspel od leta 2005 osvojiti niti ene lovorike," Wengerja, ki ga je označil za navadnega poraženca, špika Mourinho. Portugalec se posmehuje torkovemu porazu topničarjev z 0:2 proti Bragi v Ligi prvakov in izgovorom Wengerja, češ da so njegovi fantje še vsi zelo mladi in neizkušeni. "Naj ne govori o Realu, gospod Wenger naj raje razloži, kako je lahko z 0:2 izgubil z Brago. Stare so njegove zgodbice o mladosti igralcev. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, Van Persie, Aršavin niso fantki! Vsi so vrhunski nogometaši!"

Dan prej je Wenger na novinarski konferenci Arsenala razglabljal o domnevno namernih kartonih Xabija Alonsa in Sergia Ramosa (o morebitni kazni bo v začetku tedna razpravljala Uefa). Priznava, da je na takšno potezo pomislil že vsak trener, a so zdaj vsi videli, kako umazano je takšno početje. "Sramota je, da kaj takega vidiš pri največjih klubih. Izgledalo je, milo rečeno, grozno! Tega nočemo sprejeti. To meče senco na naš šport. Treba je spoštovati navijače, ki plačajo, da te pridejo gledat. Kaj želijo? Nogomet in ne take stvari."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.