Šport > Nogomet
14 ogledov

Mou: Moyes kriv, da je Rooney razočaran

jose mourinho Reuters
José Mourinho, ki si v svoje vrste neizmerno želi pripeljati Wayna Rooneyja, pravi, da bo novi trener Manchestra Uniteda David Moyes kriv za Rooneyjevo razočaranje, ker ne sme zapustiti Old Trafforda.

José Mourinho je strasti razgrel pred današnjim derbijem angleškega prvenstva, v katerem bo Machester United gosil Chelsea.

Londončani so v Manchester poslali že dve ponudbi za odkup Wayna Rooneyja, pripravljeni so poslati še tretjo, a so bili do zdaj neuspešni. Za nameček je nezadovoljen tudi Rooney, ki ga je prizadela izjava trenerja Davida Moyesa, da bo imel prednost pred njim Nizozemec Robin van Persie.

"Mislite, da so proti meni?" se je o tem, ali ga bodo zato, ker jim želi speljati Rooneyja, čakali jezni navijači rdečih vragov, pred derbijem spraševal Mourinho. "Zakaj bi bili proti meni, če pa nisem jaz dejal, da bo Rooney druga violina?" je nadaljeval Portugalec in dodal, da je za to kriv izključno Moyes, pozneje pa je izjavo omilil s pojasnilom, da so tudi "rezerve" odlični nogometaši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.