Šport > Nogomet
33 ogledov

Mou: ''Sovražim svoje privatno življenje''

Mourinho Real Madrid Deportivo Liga BBVA Španija liga prvenstvo EPA
Trener Real Madrida Jose Mourinho si želi ponovnega snidenja z Alexom Fergusonom. Portugalec se po končani pogodbi z Realom namerava vrniti v Anglijo, zato upa, da bo do njegove vrnitve legendarni škot še vedno na čelu rdečih vragov.

Mourinho je nedavno potrdil, da se bo po koncu pogodbe z Realom vrnil v Anglijo, kjer je s Chelseajem osvojil dva premierligaška naslova. Čeprav ga nekateri mediji povezujejo z Manchester Unitedom, pa Mou ne načrtuje selitve na Old Trafford. ''Siru Alexu pravim šef, ker je šef med trenerji, in upam, da bo v času moje vrnitve še vedno vodil Manchester United,'' je za CNN povedal Mourinho. ''Ne razmišljam o prihodnost. Z Realom sem podpisal štiriletno pogodbo, ker sem si v tem obdobju kariere želel delati v Madridu,'' je dodal 49-letnik.

''Sovražim svoje privatno življenje''

mourinho zagreb | Avtor: Igor Kralj/PIXELL Igor Kralj/PIXELL
''Odkrito povem, da po Real Madridu, Interju, Chelseaju in Portu nameravam oditi nazaj, vendar ne vem točno kdaj,'' je povedal Mourinho, ki se še vedno odlično razume z Romanom Abramovičem, čeprav se ga je Rus ''odkrižal'' leta 2007. ''Zadnji takšen primer je Michael Essien, ki bi moral oditi v drug klub, po mojem klicu, v katerem sem ga prosil, naj ga prepusti prijatelju, pa ga je prepusil prijatelju,'' je razkril Mou, ki ni zadovoljen s svojim privatnim življenjem. "Sovražim svoje privatno življenje. Sovražim, da ne morem biti normalen oče, ki gre gledat tekmo svojega sina skupaj z 20 ostalimi očeti. Ljudje prihajajo in se slikajo z menoj, prihajajo, da bi dobili moje avtograme. Ali zato, da bi me žalili. Ljudje stojijo za vrati ekipe mojega 12-letnega sina in ga žalijo," je povedal Mourinho.

''Ljudje vidijo, kar pač vidijo''

"Ljudje poznajo mene kot trenerja, še posebej skozi 90 minut. V teh 90 minutah ni pomembno, da se zabavam. Zabava je le posledica. Jaz sem tam zato, da oddelam svoj posel, da zmagam. Živim za tekme, kot da bi bile zadnje v moji karieri. Zato ljudje vidijo, kar želijo videti. Na novinarskih konferencah je vedno kakšna tekma, ki jo moraš odigrati. Pred ali po tekmi, vedno moraš odigrati eno tekmo. Ljudje me ne poznajo kot prijatelja, kot družinskega človeka, kot trenerja znotraj ekipe. Ampak ne pritožujem se nad tem, da se ljudje motijo. Ljudje vidijo, kar pač vidijo," je zaključil trener Real Madrida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.