Šport > Nogomet
30 ogledov

Mourinho in Casillas se niti ne pogledata

jose mourinho iker casillas EPA
Real Madrid je v 34. kolu španske nogometne lige premagal Valladolid (4:3), za razburjenje po tekmi pa je poskrbel Pepe, ki je stopil v bran Ikerju Casillasu in posredno napadel Joséja Mourinha. Na spletu se je pojavil še en posnetek, ki prikazuje skrhan odnos med španskim čuvajem mreže in portugalskim trenerjem.

Zmago madridskega Reala, ki je v 24. kolu lige BBVA premagal Valladolid (4:3), so zasenčile besede Pepeja, ki je izrazil nezadovoljstvo nad izjavami Joséja Mourinha. Portugalski strateg je pred dnevi dejal, da bi moral že ob koncu prve sezone v Real pripeljati Diega Lópeza, branilec pa je prepričan, da so bile besede trenerja neprimerne.

''Potrebno bi bilo imeti malce več spoštovanja do Ikerja. Besede trenerja niso bile preveč primerne. Iker je institucija. V tem klubu in v Španiji. Mora vedeti, da skupaj z navijači stojimo za njim,'' se je jezil Pepe.

Kmalu po tekmi se je na spletnem portalu YouTube pojavil posnetek, ki je jasen pokazatelj odnosa med Casillasom in Mourinhom. Trener je v tunelu pozdravil Diega Lópeza in Pepeja, medtem ko se z Ikerjem nista niti pogledala.

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 13:46 06.maj 2013.

    Joža, kak si prišo, tak boš šou!!!!