Šport > Nogomet
19 ogledov

"Mourinho je najboljši trener na svetu"

Mourinho in Zidane Reuters
Real Madrid v sezono ni krenil najbolje. Predvsem španski mediji so se razpisali o razkolu v slačilnici in Joseju Mourinhu, ki naj bi izgubljal nadzor nad igralci. Veliki Zinedine Zidane pa še vedno 100 odstotno verjame v Portugalca.

Real Madrid je v 6. kolu Primere Division s 6:2 na kolena spravil Rayo Vallecano in tako na najlepši možni način odgovoril na vse glasnejše kritike o nesoglasju znotraj samega kluba. Navijači poraza proti Levanteju in remija z Racingom iz Santanderja zagotovo niso pričakovali, a glede na igro varovancev Joseja Mourinha si Cristiano Ronaldo in soigralci kaj več niti niso zaslužili. Španski mediji so krivca za slabe igre iskali predvsem v portugalskem strokovnjaku, ki pa ima vsaj s strani vodilnih mož klub še vedno polno podporo. Sprva mu je zaupanje izrazil predsednik in "oče" galaktikov Florentino Perez, zdaj pa ga je podprl še športni direktor Zinedine Zidane. "Smo odlična ekipa, ki jo vodi najboljši trener na svetu: Jose Mourinho. Verjamem v igralce, klub in navijači imajo popolno zaupanje v njih," je legendarni Francoz in eden najboljših nogometašev vseh časov dejal za spletno stran Reala in dodal: "Vemo, da med sezono pride do težkih trenutkov. Naslova ne osovjiš v zgolj štirih kolih, tako da moramo še naprej delati tako kot smo delali do zdaj."

"Ekipa ima dovolj kvalitete, da navijačem ponudi tisto kar želijo. Morda nismo v najboljši formi, ki si jo želimo, toda smo največji klub na svetu," je Zinedine Zidan tekmece še opomnil na veličino kraljevega kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.