Šport > Nogomet
81 ogledov

Mourinho lahko 'odleti' že v sredo

jose mourinho EPA
Jose Mourinho je s Chelseajem konec tedna znova izgubil v Premier league, na Stamford Bridgu je slavil Bournemouth, lastnik modrih Roman Abramovič pa izgublja potrpljenje.

Če Chelsea v sredo na domači zelenici ne bo premagal Porto, hkrati pa bo kijevski Dinamo premagal nekonkurenčni Maccabi, bodo modri izpadli iz Lige prvakov, s tem pa bi se lahko končala druga epizoda Joseja Mourninha na klopi londonskega kluba.

Pred Portugalcem je dan D so zapisali pri Independentu. Ta se sklicuje na vire znotraj kluba, ki so zatrdili, da sloviti trener ne bo obdržal mesta ob morebitnem neuspehu. Odkar je Roman Abramovič leta 2003 prevzel Chelsea se je sicer le enkrat zgodilo, da modri niso napredovali iz skupinskega dela Lige prvakov. Rus naj bi bil pripravljen znova nameniti denar za zimske prestope, a izpad iz najelitnejšega tekmovanja bi sodu izbil dno.

Pri Chelseaju so sicer verjeli, da je vihar že šel mimo njihovega kluba, a je za novo krizo poskrbeli nepričakovani poraz proti Bournemouthu. To je bil osmi poraz Mourinhove čete v petnajstih kolih angleškega prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.