Šport > Nogomet
21 ogledov

Mourinhu obenem žal in ne

superpokal barcelona david villa jose mourinho slavi real madrid EPA
Incident Joseja Mourinha, ko je v sredo na tekmi z Barcelono "navil ušesa" katalonskemu pomočniku trenerja, še vedno tli v medijih, ki imajo o njem diametralno različna poročila. Je Mourinhu dejansko žal ali gre le za medijsko igro?

“Jose Mourinho ni zadovoljen s Josejem Mourinhem,” je španski časnik Marca, ki velja za malce bolj “realovskega”, začel članek, objavljen ob 9:03, s pogrevanjem sredinega pobalinskega dogajanja na superpokalnem el clasicu, ko je Realov trener “navil ušesa” pomočniku Barceloninega trenerja Titu Vilanovi. “Žal mu je za takšno obnašanje, kar je priznal v ožjem krogu družine in prijateljev. Ve, da takšnega vedenja nič ne opravičuje. Niti številne provokacije niti njihova intenzivnost v zadnjih minutah srečanja niso opravičilo za napad.” Marca dodaja še, kako Mourinho priznava, da je bilo napak, ko je Tita Vilanovo preimenoval v Pita.

Povsem nasprotno zgodbo pa je ob 13:35 posredoval El Mundo Deportivo, znan kot rahlo bolj probarcelonsko usmerjen medij. Pravi, da je govornik Joseja Mourinha Eladio Paramés dejal, da ta nima česa obžalovati. “Jose se ne bo opravičil in je odločen braniti Real Madrid,” navaja El Mundo Deportivo Paramesa. Hm, ali se je Portugalec v nekaj urah premislil ali njegovo obžalovanje ni resnično ali sploh ne obstaja ali gre za medijsko interpretacijo ali kaj petega ...

Komentarjev 1
  • 1111 21:04 21.avgust 2011.

    zadnji čas, da mu nekdo da dobro žlepo...