Šport > Nogomet
22 ogledov

Mourinhu (še) ne upa pred oči

eva carneiro Profimedias
Eva Carneiro, vodja zdravniške službe angleškega prvaka, se po incidentu s Joséjem Mourinhom še ni vrnila na delovno mesto.

Glavna zdravnica Chelseja se po hudem sporu s portugalskim strategom še ni pojavila na Stamford Bridgeu, poročajo angleški mediji.

Eva Carneiro je na ligaški tekmi s Swanseajem rabesnela trenerja Chelseaja, ker je skupaj s fizioterapevtom Jonom Fearnom samovoljno stekla na igrišče, da bi oskrbela Edena Hazarda, kar je imelo za posledico, da so morali modri nekaj trenutkov igrati z devetimi nogometaši. Pred tem je namreč rdeči karton prejel Thibaut Courtois. Mourinhu se je, milo rečeno, ''utrgalo''.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
Portugalec, ki je na zelenici verbalno obračunal z zdravnico, je po dvoboju dejal, da sta Carneirova in Fearn ''impulzivna in naivna'' ter oba obtožil, da ne razumeta nogometne igre.

Zdravnica je uradno ostala na položaju, Mourinho pa ji je prepovedal, da bi med tekmami sedela na klopi, obiskovala treninge ali klubski hotel. Britanski BBC poroča, da se Carneirova še ni vrnila na delovno mesto, saj primer pregledujejo odvetniki.

Mourinho po navedbah angleških medijev ne namerava popustiti, zato bi se vse skupaj lahko preselilo v sodne dvorane. O incidentu bo razpravljal tudi Fifini zdravniški komite, ki se bo sestal 11. septembra.

Carneirova se je z objavo na Facebooku zahvalila za podporo, medtem ko Chelsea ni bil na voljo za komentar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.