Šport > Nogomet
47 ogledov

Moyes je dobil nov klub

David Moyes EPA
Novi trener angleškega nogometnega prvoligaša Sunderland je David Moyes.

David Moyes bo sedel na klop Sunderlanda potem, ko je prejšnji trener Sam Allardyce v petek prevzel vodenje angleške reprezentance. Triinpetdesetletni Moyes je z novim klubom podpisal štiriletno pogodbo, nazadnje je vodil Real Sociedad iz San Sebastiana.

Moyes je v svoji karieri vodil tudi Manchester United, pred tem je enajst let bdel nad Evertonom. Ko se je leta 2013 upokojil sir Alex Ferguson, je Moyes prevzel Man United, kjer pa ni izpolnil visokih ciljev kluba, zato je funkcijio moral hitro zapustiti. Kasneje se je preizkusil še v Španiji.

"Počaščen sem, da sem se pridružil Sunderlandu. To je zame velik izziv in odlična priložnost. Prevzel sem velik angleški klub, ki ima odlične navijače in veselim se znova delati v premier ligi. Želim nadaljevati dobro delo, ki ga je zastavil Sam Allardyce," je za spletno stran kluba dejal Moyes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.