Šport > Nogomet
21 ogledov

Mura začela priprave le z desetimi nogometaši

fazanerija mura mura05.si
Po izredni skupščini slovenskega nogometnega prvoligaša Mure 05, ki je prerezala gordijski vozel in izbrala novo vodstvo, so se danes začele priprave za nadaljevanje sezone, ki je negotovo, kar zadeva usodo kluba.

Prvi trening Mure sta vodila pomočnika trenerja Feri Cifer in Damjan Ošlaj, prisotnih pa je bilo le deset igralcev.

Od jesenskega kadra so bili na prvem treningu vratarja Tadej Cipot in Filip Drakovič ter igralci Mitja Mörec, Damjan Bohar, Mitja Botjak, Mitja Mauko, Denis Barbič, Dejan Kurbus in Rok Gruškovnjak. Novo ime v klubu je za zdaj vezist Darko Atanasov, ki pa je že znan obraz v Fazaneriji in je bil nazadnje pri lendavski Nafti. Ob omenjenih je v klubu še izkušeni Fabijan Cipot, ki je hkrati član novega upravnega odbora in skrbi za športni del v klubu.

Znani so razlogi, zaradi katerih muraši zamujajo z začetkom priprav, v prihodnjih dneh pa bo slika jasnejša tako glede igralskega kadra kot stroke. Za zdaj bodo priprave potekale na prostem in v dvorani, pri čemer klubu ob novih okoliščinah že pomagajo mnogi, ki jim ni vseeno za usodo prekmurskega nogometnega ponosa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.