Šport > Nogomet
766 ogledov

Na čelo so mu nastavili pištolo in ga oropali

Tevez, Evra, Marchisio EPA
Neprijetna izkušnja za dolgoletnega člana torinskega Juventusa.

Po poročanju italijanskih medijev so roparji vdrli v hišo nekdanjega reprezentanta Italije Claudia Marchisija in ga oropali. Bivši zvezdnik se je nahajal v svojem domovanju, ko je v njega vstopila četverica zamaskiranih nepridipravov.

Po opisanem v medijih so mu ti na čelo nastavili pištolo in ga prisilili, da je odprl sef. Iz njega so lopovi odnesli nakit, ure in denar. Policija je hitro reagirala, vendar je tolpi uspelo pobegniti. Trenutno poteka iskanje roparjev. 

Marchisio je sicer tega leta zaključil športno pot. V zadnji sezoni je nosil dres ruskega Zenita, pred tem pa je bil dolga leta član Juventusa. Za slednjega je zbral 294 nastopov, v karieri pa je nosil še dres Empolija.

Jan Oblak Mednarodna tolpa Šport Jan Oblak in soigralci si lahko oddahnejo

V zadnjih mesecih so bili na udaru roparjev tudi zvezdniki madridskega Reala in Atletica, španska policija pa je aretirala četverico Albancev. Pri njih so našli precej ukradenih reči, tudi kolajno, ki jo je v finalu lige prvakov osvojil nogometaš Atletica Thomas Partey. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.