Šport > Nogomet
1702 ogledov

Turek ponorel, gledalcem grozil, da jim bo prerezal vrat

Cenk Tosun
Prijateljski dvoboj je zaznamoval incident.

Turčija in Tunizija sta v Ženevi odigrali prijateljsko tekmo, ki se je končala z rezultatom 2:2. Dvoboj, ki si ga je ogledalo več kot 10. navijačev, je sicer zaznamoval incident. Turški napadalec in kapetan Cenk Tosun, strelec prvega zadetka na obračunu, je namreč krenil proti tribuni in želel obračunati z navijači Tunizije.

Na tribuni sta bila tudi njegov oče in brat, po poročanju turških medijev, pa je v njiju s strani tunizijskih navijačev priletela bakla. Turški reprezentant je ponorel, Tunizijcem pa je večkrat zagrozil, da jih bo ubil, vse skupaj je podrepil s kretnjo, da jim bo prerezal grlo. Soigralci so ga komaj zadržali na zelenici.

Početje člana angleškega Evertona je vseskozi opazoval tudi glavni sodnik, ki je Tosunu nato pokazal rdeči karton. Tunizija je to izkoristila in povedla, a so Turki v zadnji minuti rednega dela tekme prišli do izenačenja na 2:2.

 

Komentarjev 1
  • Waltter 15:00 02.junij 2018.

    Dvoboj, ki si ga je ogledalo več kot 10. navijačev - saj ni čudno da je bil ob tako malem številu pogumen. Pa kaj preberete malo za sabo??