Šport > Nogomet
50 ogledov

Na zelenici poskus umora tekmeca

Turška liga, napad, Kayhan Karakas EPA
Nogomet večkrat postreže tudi z grobostjo in nešportnimi potezami, a v turški nižjeligaški tekmi je igralec šel resnično predaleč.

Na dvoboju dveh turških nižjeligašev je nogometaš kluba Sanayisporja Mehmet Degirmenci zasluženo prejel rdeči karton za namerno spotikanje tekmeca, a tu se igralec ni ustavil. Potem ko mu je sodnik pokazal karton, se je obrnil k ležečemu tekmecu in ga brcnil še v glavo. Po tekmi se je zagovarjal, da je bil sprovociran, nasprotnik naj bi mu opsoval pokojno mamo, zato se ni uspel zadržati.

Napadeni Kayhan Karakas se je kasneje vrnil na zelenico, kmalu zatem pa se je zrušil, ker se mu je vrtelo v glavi. Končal je v bolnišnici. "Nadaljeval sem z igranjem, ker smo se zelo trudili, da smo sestavili to ekipo. Nisem želel zapustiti prijateljev," je dejal Karakas in nadaljeval: "Hvala bogu, da me je zadel v čeljust. Če bi me zadel naravnost v obraz, bi mi lahko zlomil nos ali vrat, ali pa bi lahko oslepel. Že dva dni ne spim, vrat pa me izjemno boli."

Karakas bo Degirmencija tožil za poizkus umora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.