Šport > Nogomet
1638 ogledov

Najdražji srbski nogometaš zaslišan, grozijo mu tri leta ječe

Luka Jović Profimedia
Dva srbska nogometaša sta se znašla v nemilosti.

Luka Jović je z lanskim prestopom iz frankfurtskega Eintrachta k madridskemu Realu postal najdražji srbski nogometaš v zgodovini, španski velikan je za njega odštel 60 milijonov evrov. V tej sezoni se Jović pri kraljevem klubu ni naigral.

A zdaj ima povsem drugačne skrbi. Moral je na zaslišanje na državno tožilsto, saj je policija zanj in člana SC Ascolija Nikolo Ninkovića podala kazensko prijavo, ker sta pred mesecem dni po prihodu iz Španije in Italije kršila določbe samoizolacije. Pred zaslišanjem je tožilstvo od ministrstva za pravosodje zahtevalo informacijo, če sta bila ob vstopu v državo nogometaša obveščena, da morata v karanteno.

luka jović Neumnost Šport Oče zvezdnika Reala: "Če je kriv, naj gre v zapor." Luka Jović Spor Šport Predsednik Srbije ostro nad člana Real Madrida

Jović je bil prijavljen, ker je zapuščal stanovanje v katerem bi se moral nahajati med samoizolacijo, proti Ninkovića pa se vodi postopek, ker je v hotelsko sobo v času karantene pripeljal dekle.

Obema grozi triletna zaporna kazen.

luka jović | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.