Šport > Nogomet
25 ogledov

Nani udaril rezervista Uniteda

nani EPA
Nogometaš Manchester Uniteda Nani naj bi se na treningu rdečih vragov zapletel v fizični obračun z Davidem Petruccijem. S tem je še nekoliko prilil olje na ogenj govoricam, da bo v kratkem zapustil angleški klub, kjer je že izgubil mesto v prvi enajsterici.

Angleška The Daily Main in The Sun poročata o fizičnem obračunavanju na treningu Manchester Uniteda. Portugalec Nani naj bi udaril rezervista Davide Petruccija. Nogometaša sta si izmenjala nekaj krepkih besed, bočni napadalec pa naj bi se z dvajsetletnim Petruccijem še enkrat soočil v telovadnici, kjer je prišlo do zloglasnega obračunavanja.

liga prvakov man utd galatasaray nani | Avtor: Reuters Reuters
Incident je še ena epizoda v slabi sezoni za Nanija, ki je izgubil stalno mesto v začetni enajsterici. Portugalski reprezentant je ostal pri Manchester Unitedu, čeprav se je v času poletnega prestopnega roka veliko pisalo o selitvi k ruskemu Zenitu, vendar dogovori niso obrodili sadov.

Njegova zadnja poteza bi lahko samo še prepričala Alexa Fergusona, da je prišel čas za slovo nogometaša, ki se je Unitedu pridružil leta 2007. Nanijeva pogodba poteče ob koncu prihodnje sezone, pogovorov o podaljšanju pa za zdaj ni. V klubu episode ''telovadnica'' še niso komentirali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.