Šport > Nogomet
39 ogledov

Našli pištole, nože, sekiro, kije ...

navijači Udinese PAOK Solun Evropska liga šestnajstina finala EPA
Policija je v Solunu aretirala 33 navijačev grškega nogometnega prvoligaša Paok, zaradi vpletenosti v kriminalna dejanja pa išče še 57 pristašev tega solunskega kluba.

"Preiskava se je začela novembra 2011, v operaciji pa je sodelovalo 190 policistov. 33 ljudi smo priprli, iščemo pa jih še 57," je dejal šef solunske policije Atinagoras Pazarlis. Ta je pojasnil, da sta bila člana kriminalne združbe tudi pripadnika varnostne službe, ki skrbi za red na tekmah elitne grške lige, in šest vodilnih mož organiziranih navijaških skupin Paoka.

Pazarlis pravi, da preiskujejo obtožbe o poskusu umora, hudih telesnih poškodbah, preprodaji drog, povzročanju škode in o tatvinah. Do zdaj so v preiskavi teh navijaških skupin med drugim našli pištoli, puško, tri kirurške nože, mesarsko sekiro, 40 mobilnih telefonov, devet nožev, policijski radio, dve sekiri, štiri bejzbolske kije, plinsko masko, 11 čelad, gotovino (3.300 evrov in deset tisoč dolarjev) in skoraj 350 gramov marihuane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.