Šport > Nogomet
31 ogledov

Požar? Ne, derbi Zvezde in Partizana

crvena zvezda partizan derbi navijači
1/7
Reuters
Sinoči sta na Markani Crvena zvezda in Partizan odigrala 141. večni beograjski derbi. Pripadel je Partizanu, ki je slavil z zadetkoma Zvonimirja Vukića in Marka Ščepovića, kot je - žal - običajno, pa so ga spremljali številni izgredi, bakle, prekinitve, prepiri ... Morda celo smrtna nevarnost je pretila Partizanovemu vratarju Vladimirju Stojkoviću.

Vladimirja Stojkovića so Delije, navijači Crvene zvezde, ob odhodu z igrišča ciljali z baklami in le malo je manjkalo, da bi te zadele njegovo glavo! To neverjetno sceno si oglejte v spodnjem videu. Seveda grešniki niso le pripadniki zvezdinih navijačev, ampak so bakle metali tudi Grobarji, celo že pred začetkom tekme.

"Dobil sem opeklino, ampak to ni važno, pomemben je nogomet. Dobili smo pomembno tekmo, ampak naša pot še ni končana. Nič še ni odločeno. Zagotovili smo si jesenski naslov in napravili korak k lovoriki za prvaka,“ je po srečanju dejal Stojković. Njegov Partizan ima po zadnji zmagi kar sedem točk predsnoti pred drugo Zvezdo.

Stojković je najbolj osovraženih nogometnih osebnosti v očeh Delij. Zdajšnji Partizanov vratar je namreč nekdaj branil za Zvezdo, kasneje je bil član Sportinga, Getafeja in Wigana, nakar je v lanski sezoni v Partizana prišel najprej na posojo, nato pa z njim podpisal tudi pogodbo in o njem govori(l) le z izbranimi besedami, kar je izzvalo sveto jezo med navijači zvezde.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.