Šport > Nogomet
1794 ogledov

"Navdušen sem, sprejel sem, kar so mi povedali"

zlatko zahović Zahović ostaja športni direktor Maribora.
Športni direktor Maribora je imel po burnem 'sodniškem' koncu tedna še kaj za povedati.

Spomladanski del nogometnega prvenstva se je začel zelo burno, veliko prahu pa so dvignile predvsem sodniške odločitve v zadnjih minutah tekem. Pri Mariboru so bili ob remiju z Aluminijem nazadovoljni, pri Olimpiji pa so v sodniškem dodatku prišli do zmage proti Celjanom.

Svoje mnenje o sojenju je po nekaj dneh povedal tudi športni direktor Maribora Zlatko Zahović. "Verjamem, da je bil Maribor oškodovan za enajstmetrovko, prav tako kot v končnici, ko je sodnik prehitro označil konec dvoboja. Toda obenem verjamem, da vse to ni bilo namerno. Res verjamem, ker sem videl fante, ki so si po najboljših močeh prizadevali, da bi čim bolje opravili svoje delo. A so storili napako, kar vedo tudi sami, in to je treba spoštovati. Tudi mi jo kdaj naredimo in to moramo sprejeti. Nihče ni nezmotljiv, vendar moram ob tem v isti sapi omeniti našo miselnost, ki me moti že od nekdaj. Dobremu, sposobnemu je treba vzeti, da mali in nesposoben lahko preživi," je za Ekipo izjavil najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance.

zlatko zahović Pomoč Olimpiji? Šport Mariborčani besni in ogorčeni: "Dvojna merila!"

"Navdušen sem zato, ker smo se s sodniki po tekmi pogovarjali in ker moram vse, kar so mi povedali, sprejeti. Čeprav se z njimi ne strinjam," je še dejal Zahović.

Maribor in Olimpijo na prvenstveni lestvici zdaj sicer loči le še točka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.