Šport > Nogomet
19 ogledov

Navijačem se je ''utrgalo''

toni duggan louis van gaal Instagram
Toni Duggan, nogometašica Manchester Cityja, se je po mestnem derbiju med meščani in rdečimi vragi zabavala v družbi Louisa van Gaala.

Angleška reprezentantka Toni Duggan je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri pozira v družbi trenerja Manchester Uniteda Louisa van Gaala, soigralke Isobel Christian in nogometašice Evertona Michelle Hinningan.

Dugganova za neposrečeno objavo ne bi mogla izbrati bolj neprimernega trenutka, saj se je slika na spletu pojavila kmalu po tem, ko so rdeči vragi na derbiju Premier League premagali mestnega tekmeca (4:2).

Napadalka Cityja je fotografijo kasneje izbrisala, domnevno zaradi grobih in žaljivih komentarjev navijačev, in se za svoja dejanja opravičila z objavo na Facebooku.

''Rada bi se opravičila vsem navijačem Manchester Cityja za napačno presojo z moje strani. Zavedam se pomena svojih dejanj in vsem, ki so del Manchester Cityja, zagotavljam, da sem ponosna, ker zastopam ta klub in nosim njegov dres,'' je zapisala Dugganova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.