Šport > Nogomet
1251 ogledov

Navijači Barcelone Koemanu zamerijo tudi to potezo

Ronald Koeman youtube
Nizozemec je vedno bolj nepriljubljen pri podpornikih Barcelone.

Barcelona je na domačem stadionu izgubila prvo tekmo osmine finala lige prvakov, s kar 4:1 je Katalonce premagal PSG. Trener Ronald Koeman in njegova četa so tako povsem na pragu hitrega izpada iz najprestižnejšega klubskega tekmovanja. Španski mediji so se že razpisali o tem, da bo Nizozemec moral vsaj po koncu sezone zapustiti klop Barcelone, če njegova ekipa v Parizu ne pripravi spektakularnega preobrata. V slednje verjamejo le redki.

Navijače pa je Koeman šokiral še z eno potezo. Kamere so ga po bolečem porazu namreč ujele z nasmehom na ustnicah, ko se je podružil z nogometašem pariškega kluba Idrissom Gueyom. Koeman je Gueya sicer treniral za časa svojega službovanja pri Evertonu, konec dvoboja pa je izkoristil za pozdrav 31-letnemu Senegalcu.

Pristašem katalonskega kluba to ni bilo všeč, na Koemana pa se je na socialnih omrežjih vsul plaz kritik. "Pravkar je doma izgubil z 1:4 in bil ponižan, po koncu tekme pa je poln nasmeškov. Je že odpuščen?" je na twitterju Nizozemčevo početje pokomentiral eden izmad njih.

Barceloni v tej sezoni nič ne gre po načrtih. Je pred izpadom v ligi prvakov, v kraljevem pokalu mora nadoknaditi zaostanek z 0:2 proti Sevilli, v španskem prvenstvu pa precej zaostaja za vodilnim Atleticom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.