Šport > Nogomet
5336 ogledov

Navijači Zrinjskega nad Tavaresa z rasističnimi vzkliki

Marcos Tavares Zrinjski Maribor PrtSc Marcos Tavares.
Ob koncu sredine tekme med Zrinjskim in Mariborom se je zgodil neljub incident.

Kot najbrž že veste, je Maribor v sredo zvečer na prvi tekmi drugega predkroga Lige prvakov slavil proti Zrinjskemu (1:2), za zmago v Mostarju je z bele točke v sodnikovem dodatku zadel Marcos Tavares.

Izkušeni mariborski kapetan je suvereno izvedel enajstmetrovko, čeprav je v trenutkih pred strelom s strani domačih navijačev zaslišal vzklike, s katerimi so oponašali opičje glasove. 

Brazilec s slovenskim potnim listom je po zadetku stekel proti tribuni in na provokativne vzklike, ki še vedno niso ponehali, odgovoril s poljubi.

Liga prvakov Šport Maribor do zmage proti Zrinjskemu

Eden od članov Zrinjskega - Nemanja Bilbija, je nato pristopil do Tavaresa in mu skušal nekaj dopovedati (najbrž to, naj ne dviga strasti), toda izkušeni napadalec je z roko le pokazal na tribuno in nato mirno odšel na svojo polovico.

Po tekmi je Tavaresa na novinarski konferenci pohvalil tudi trener Zrinjskega Blaž Slišković. "Poglejte, kakšen igralec je to. Pride v igro za nekaj minut in naredi 'dar-mar'. Takšni igralci imajo ceno, mi takšnih igralcev nimamo," je dejal nekdanji jugoslovanski reprezentant.

Komentarjev 3
  • rogixl 13:20 13.julij 2017.

    Od mostarskih Hrvatov itak kaj drugega ne moreš pričakovati. Bolniki nacionalistični pač. En sam primitivizem.

  • Avatar Leon
    Leon 12:00 13.julij 2017.

    Ob koncu sredine tekme .................daj zberi se !

  • Aleš Jordan 11:48 13.julij 2017.

    A zdaj je pa Slišković obrnil ploščo? Kako je pred tekmo pljuval po Mariboru....