Šport > Nogomet
24 ogledov

Neprodane vstopnice na Bernabéu

real madrid trening EPA
Navijači madridskega Reala so se v začetku novega leta odločili za dvig bele zastave, če sodimo po tisočih neprodanih vstopnicah za prvi dve tekmi galaktikov v letu 2013. V soboto zvečer je bilo za tekmo proti Sociedadu na voljo še osem tisoč sedežev.

Real Madrid se je z neprepričljivimi predstavami v ligaškem prvenstvu očitno zameril svojim navijačem. Pred nedeljskim obračunom z Real Sociedadom je na Santiagu Bernabéu na voljo več tisoč vstopnic, kar je ogromna številka, če upoštevamo, da gre za dela prost dan, medtem ko so Madridčani članom navijaških klubov ponudili še 50 odstotni popust.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
Galaktiki pa upada zanimanja za tekme ne beležijo samo v ligi, ampak jih nekaj podobenga čaka tudi v sredo, ko bodo zaigrali na povratni tekmi španskega pokala proti Celti. Tri dni pred velikim dogodkom je na voljo še več kot 18 tisoč vstopnic, pa čeprav je tekmovanja morebiti Realova edina priložnost za lovoriko v letošnjem letu. Pomanjkanje prodanih vstopnih je še toliko bolj zaskrbljujoče, ker so organizatorji tudi za to tekmo oklestili cene, ki segajo od 15 pa do 75 evrov.

Navijači Reala naj bi bili nezadovoljni s predstavmi v letošnji sezoni, motijo pa jih tudi visoke cene za ogled tekem na Bernabéu. Najcenejša vstopnica za obračun Lige prvakov proti Manchester Unitedu stane 70 evrov, kar je cena najdražje vstopnice za povratno tekmo na Old Traffordu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.