Šport > Nogomet
1906 ogledov

Nesrečni oče prosi za pomoč, šestletnega sina želi hipnotizirati

arsenal Epa
Ko jabolko pade daleč, daleč od drevesa.

Navijač Arsenala je zgrožen nad početjem svojega sina, pravzaprav nad tem, da ta namesto za topničarje stiska pesti za njihove najbolj osovražene tekmece. 'Nezvesti' sin je namreč podpornik Tottenhama.

Londončan je na strani Bark.com pred tednom dni objavil obvestilo, v njem pa ponuja 3.000 funtov (okoli 3.500 evrov) človeku, ki bi hipnotiziral šestletnika in ga tako 'prepričal' v dejstvo, da je rdeča barva precej boljša od bele. Za objavo se je odločil šele po dolgem in neuspešnem pregovarjanju v domači hiši, po njegovih besedah pa žena ne ve za njegovo početje. Pravi, da bo lažje dobiti odpušanje kot privolitev.

Sina so sicer v podporo Tottenhamu, ki sicer na državno lovoriko čaka vse od leta 1961, pred pol leta prepričali prijatelji v šoli, za spreobrnitev pa je zaslužen tudi Harry Kane, ki je na svetovnem prvenstvu v Rusiji osvojil naslov najboljšega strelca. Zanimivo, da je bil Kane sicer od svojega osmeg do desetga leta prav tako član Arsenala, kasneje pa se je priključil Spursom.

Arsenal Premier League Šport Londonski derbi odločen v korist gostiteljev

Zaenkrat se na ponudbo ni oglasil še nihče s potrebnimi sposobnostmi. Obupani oče poudarja, da je njegova družina vseskozi podpirala Arsenal.

Bark je aplikacija, ki povezuje svoje uporabnike z lokalnimi podjetji in znanji za uresničitev raznovrstnih projektov. Gre za računovodska, čistilna dela, pa tudi zaposlitve za DJ-e, osebne trenerje, vodoinštalaterje, oblikovalce spletnih strani, poročne fotografe, če naštejemo le nekatere potrebe odjemalcev. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.