Šport > Nogomet
10581 ogledov

Neverjetno, kaj se je po tekmi dogajalo med Kosičem in Skenderjem

Dušan Kosič in Dino Skender Šport TV/Printscreen
Obračun med Olimpijo in Sežano je v Stožicah po zadnjem sodnikovem žvižgu dobil epilog.

Dušan Kosič, aktualni trener Sežančanov, velja za enega največjih gospodov slovenskega nogometa, saj gre za zelo poštenega nogometnega strokovnjaka, ki je z nogami vedno črvsto na tleh in si je z dosedanjimi rezultati prislužil izjemno spoštovanje slovenske nogometne javnosti.

Prav zaradi tega še toliko bolj čudi incident, za katerega je poskrbel na tekmi proti svojemu bivšemu klubu Olimpiji, potem ko so njegovi Sežanci izgubili z rezultatom 1:0.

Kosič je bil po tekmi vidno razburjen, najverjetneje je k temu pripomogla kontroverzna 66. minuta, ko je bil Tabor milo rečeno ogoljufan za čisto enajstmetrovko, ki bi verjetno popolnoma spremenila potek igre, tako da se po tekmi ni želel pozdraviti z nasprotnim trenerjem Dinom Skenderjem.

Nezadovoljstvo na klopi Sežančanov zaradi sporne odločitve sicer lahko razumemo (neverjetno, da napako Asmirja Sagrkovića nista popravila niti Slavko Vinčič in Bojan Mertik iz VAR sobe, le zakaj ga torej imamo?), a to vseeno ne opravičuje nešportne Kosičeve reakcije, ki je Skenderja zgolj na hitro potisnil stran, potem ko je ta pristopil do njega. Hrvaški strateg je sprva zgolj začudeno opazoval, nato še enkrat pristopil do Kosiča, a mu je slednji dal znova vedeti, da mu ni do nobenega razgovora.

Skender je sicer zabeležil zmago na prvi tekmi po svojem povratku v Olimpijo, medtem ko je Dušan Kosič utrpel prvi prvenstveni poraz odkar sedi na klopi Sežančanov.

NK Olimpija Ljubljana Tabor Sežana PLT PLT Šport Olimpija začela novo obdobje, Koper ohranil primat
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.