Šport > Nogomet
20 ogledov

Neymar čustveno prek Instagrama: "Oče, vrni se!"

Neymar oče selfie avtoportret Instagram Barcelona Brazilija nogometaš Instagram
Brazilski zvezdnik Neymar, okrog katerega se je v zadnjih tednih razdivjala prava medijska vihra, se je prek Instagrama oglasil po dolgem medijskem molku.

V dolgem sporočilu, ki ga je s svojimi sledilci delil na svojem priljubljenem Instagramu, se je Neymar postavil na stran svojega očeta. Skupaj z njim je bil v zadnjih tednih tarča medijskih poročil o domnevno spornem prestopu iz Santosa v Barcelono, medijska vihra pa je medtem odnesla tudi predsednika katalonskega giganta Sandra Rosella.

Neymar že nekaj časa ne igra zaradi težje poškodbe gležnja, ki jo je staknil na pokalni tekmi v Getafeju, v sporočilu pa je skupaj s fotografijo, na kateri se pojavlja objet z očetom, sporočil, da bi zanj dal tudi življenje svojega sina.

Veliko lažnih prijateljev

"Do sedaj sem bil tiho, ampak zdaj ne morem več zdržati pri poslušanju vseh teh laži, ki jih podajajo glede mojega prestopa," je z izlivom začel Neymar. "Da sem lahko igral v ekipi, ki je v najinih srcih (Santosu), in da lahko zdaj igram v klubu najinih sanj (FC Barceloni), se moram zahvaliti tebi. Zdaj vidim, da imava veliko lažnih prijateljev," je med drugim še zapisal Neymar.

Iz njegovega sporočila je razvidno, da mu je oče svetoval molk, potem ko so ga mediji skupaj s sinom in njunim podjetjem začeli povezovati z mastno katalonsko denarno pogačo, bojda v rangu 40 milijonov evrov.

Za očeta tudi sinovo življenje

"Poklical sem očeta, da bi mu rekel, da si želim spregovoriti o tej temi, ampak on mi je rekel, naj bom tiho, da naj se osredotočim na svoje okrevanje. Ampak on me bo razumel. Oprosti mi, ker te prvič nisem poslušal, oče, ampak govoril bom!" je še dodal brazilski reprezentant, ki se je očetu tudi zahvalil za vse, kar je zanj storil v njegovi karieri, obenem pa ga praktično rotil, da se mu pridruži v Evropi.

"Oče, ko mi je Thiago Silva rekel, da bi zame umrl na igrišču, sem si enako mislil o njem ...  Ampak zate ne bi le umrl, ampak dal življenje svojega edinega sina! Zato te prosim ... Vrni se v Španijo, pogrešam te! Čez nekaj dni bom spet igral in potrebujem te ob sebi ... Čas bo pokazal, da ti nisi storil nič napačnega ... Bil si le moj oče v polnem pomenu besede! Rad te imam!" je še čustveno zaključil Neymar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.