Šport > Nogomet
58 ogledov

Neymar jo je grdo spustil Parižanom

Neymar, Rabiot, Kurzawa Reševalni pas/Twitter
Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. V tem primeru Neymar.

Nogometaši Barcelone so s 6:1 na povratni tekmi osmine finala lige prvakov premagali PSG in tako kot prvi v najelitnejšem klubskem tekmovanju nadoknadili zaostanek štirih zadetkov. Parižani so bili po zadetku v 95. minuti šokirani, dodatno pa jih je po tekmi 'pičil' še Neymar. Brazilec je bil sicer odločilni mož tekme, zadel je za 4:1 in 5:1 ter podal za zadnji zadetek Sergia Roberta. Še prej je 'priboril' enajstmetrovko za 3:0.

Parižani so bili po prvi tekmi sicer prepričani v napredovanje, med njimi tudi sicer odlični mladi vezist Adrien Rabiot, ki je po dvoboju v Parizu na socialnih omrežjih objavil fotografijo, na njej pa je v zraku držal štiri prste in tako opozarjal na izid 4:0. Zdaj se mu je to dejanje maščevalo.

Isto fotografijo je namreč uporabil Neymar, hkrati pa je uporabil še preprosto matematiko. Štirim prstom Rabiota je dodal še dva, ki ju v znak zmage drži Layvin Kurzawa, in prišel do šestice ter tako zadetkov Barce na povratni tekmi.

Na potezi je Rabiot. Predlogi: "Kaževa, kolikokrat boš brez razloga padel v kazenskem prostoru." Kurzawa: "Dosojeni bosta dve čudni enajstmetrovki." Navijačem Barcelone je tako ali tako lahko vseeno, Katalonci so med osmerico najboljših, PSG pa se bo po takšnem porazu še dolgo pobiral.

Komentarjev 1
  • nergač 12:57 09.marec 2017.

    mi pa vse verjamemo, ja....malo športne stavnice prečesat in sodnikove kontakte s povezanimi osebami in bo marsikaj bolj jasno...